H U I D P R O F E S S I O N A L

Home

Bij Schoonheidssalon Skin Perfect staat persoonlijke aandacht en een eerlijk huidadvies centraal. De salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen!

Volg mij op facebook

Contact en adres schoonheidssalon Skin Perfect

West Frieslandsingel 64

1705 DB Heerhugowaard

06-21856910

Privacystatament

Schoonheidssalon Skin Perfect

Ontdek ZAO make-up...


...een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld*, verrijkt met actieve organische ingrediënten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen, en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe

 

Innovatief en natuurlijk:

 

We zijn er allemaal van overtuigd dat een natuurlijk gecertificeerde make-up merk ook gebruik moet maken van een natuurlijke verpakking. Wij ontdekten bamboe en vielen voor zijn elegantie en modern uitstraling. Alle bomen slaan CO2 op. De uitzonderlijk snelle groei van bamboe zorgt ervoor dat koolstof wordt opgeslagen gedurende zijn hele leven. Omdat het dient als koolstofopslag, geeft het ZAO de kans om de ecologische footprint te verkleinen, maar zelfs om een negatieve ecologische voetafdruk te krijgen. Met andere woorden: Ecologisch pure winst.

 

Navulbaar en duurzaam:

 

Met dank aan een simpel en innovatief systeem, zijn haast alle producten navulbaar. Echt zuinig. Voor je portemonnee: de navullingen kosten minder. En voor het milieu: gebruik van duurzame verpakkingen. Hierdoor kun je je creativiteit laten gaan met het afwisselen van diverse kleuren uit het rijke assortiment. Probeer en wissel de verschillende kleuren af en laat je wensen uit komen. De bamboe producten zitten allemaal in een katoenen zakje, dit maakt ze nog duurzamer de verpakkingen kunnen eindeloos gebruikt worden, refill na refill na refill... Niks is makkelijker!

 

Onderzoek en ethiek:

 

Ons laboratorium heeft speciale formules ontwikkeld die zowel huid als milieu respecteren:  met 100% natuurlijke ingrediënten *  met organische en fair trade geteelde ingrediënten alle producten zijn talkvrij, zelfs onze poeders geen enkel ingredient uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen (geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA,…). Niet op dieren getest (noch op de bestanddelen of op verwerkte producten). Cruelty free certificaat.

 

Huidverzorgende cosmetica:

 

Met als uitgangspunt om een mooie make-up te combineren met verzorging van de huid, hebben we voor ingrediënten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten. Bijvoorbeeld: remineraliserend bamboestengel poeder met een hoge concentratie van silica (75%), die nodig is voor elasticiteit antibacterieel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectans voor de huid.  Anti vrije radicalen: extract van ginkgo biloba blad, aloe vera, carnauba wax, granaatappelboter, karité boter. Al deze ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiële vetzuren

 

*met uitzondering van de nagellak

Copyright Schoonheidssalon Skin Perfect - Alle rechten voorbehouden

Aangesloten bij

anbos

Populaire behandelingen

S.P.A. gezichtsbehandeling aromabrasie

S.P.A. gezichtsbehandeling

La Colline gezichtsbehandelingen

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda

Aanbiedingen