@ 2016 Skin-perfect.nl

gea de haan schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste Gea de Haan

Welkom bij mijn schoonheidsinstituut SkinPerfect! Mijn naam is Gea de Haan en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

De aandacht voor jouw huid staat voor mij centraal in mijn salon. Je kunt van mij een eerlijk en realistisch advies verwachten, dat in mijn ogen hoort bij een persoonlijke behandeling van jouw huid en huidwensen.

Met mijn expertise en ervaring kijk ik graag met je mee wat ik voor jouw huid kan betekenen. Kom eens langs voor een huidanalyse. Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met mij op.

Ervaren schoonheidsspecialiste

Ruim twintig jaar geleden rondde ik mijn opleiding af en startte mijn eigen salon. Na drie jaar begon ik samen met een compagnon in Alkmaar de schoonheidssalon Beauty Vision. In dit instituut lag de nadruk op anti-aging, waarbij ik verschillende specialisaties volgde, producttrainigen en veel ervaringen opdeed. Met een goed gevoel kijk ik terug op deze periode.

Begin 2012 opende ik echter weer mijn eigen schoonheidssalon aan huis. Met SkinPerfect help ik een divers klantenbestand met allerhande huidproblemen. Mijn specialisatie voor het verjongen van de huid komt hierbij goed van pas. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verminderen van rimpeltjes. Maar ook littekenbehandelingen, pigmentstoringen en rosacea behandel ik doeltreffend. Een van de behandelmethoden hierbij is mijn specialisatie bindweefselmassage. En bij acne-behandelingen kun je in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekering. (Zie Acne)

Een mooie gladde huid laat iedereen stralen!

Met een warme groet

‍‍‍Gea de Haan

schoonheidssalon skin perfect behandeling