H U I D P R O F E S S I O N A L

Home

Aanbiedingen voor de maand augustus

Summer is Magic...

je hoort het op de radio en je ziet het als de zon schijnt. Maar de zon zorgt er ook voor dat je huid kan beschadigen door de UV-straling en dat je huid uitdroogt door de warmte. Belangrijk zijn dan ook de juiste zonbescherming SPF en een goede hydratatie van je huid.

Een mooie behandeling is de S.P.A. Treatment. Een heerlijke behandeling met diverse massages maar vooral gericht op de hydratatie van jouw huid! Reken maar dat je het verschil zult merken. Met name het abrikozen vruchtenmasker zorgt ervoor dat je huid weer helemaal happy is. Wil jij dit ook? Maak dan snel een afspraak!

 

 

 

La Colline

Het Cellular Matrix Mask voor thuis!

Ook met La Colline leggen we de nadruk op het hydrateren van de huid Daarom ook deze maand het ideale masker daarvoor van La Colline, zorgt voor een mooi gehydrateerde huid. Het zorgt in korte tijd voor een super mooie huid! Zeker in deze warme zomermaanden een must!

In augustus met 15% korting

Let op voor deze actie geldt OP + OP!

Aangesloten bij

anbos

Populaire behandelingen

S.P.A. gezichtsbehandeling aromabrasie

S.P.A. gezichtsbehandeling

La Colline gezichtsbehandelingen

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda

Aanbiedingen

In de maand augustus op alle Reconstituant Biologique (speciale huidolie) een korting van 15%Deze olie kan ook geheel op maat gemaakt worden voor jouw huid. Je gebruikt hem als kuur. Je huid wordt weer goed gehydrateerd!

Bij Schoonheidssalon Skin Perfect staat persoonlijke aandacht en een eerlijk huidadvies centraal. De salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen!

Volg mij op facebook

Contact en adres schoonheidssalon Skin Perfect

West Frieslandsingel 64

1705 DB Heerhugowaard

06-21856910

Privacystatament

Schoonheidssalon Skin Perfect